Vanliga frågor – TEKNIKVARUHUSET
Gå vidare till innehåll

FRI FRAKT ÖVER 499KR | FRIA RETURER

UPP TILL 60% RABATT IDAG

  Vanliga frågor

  Vi ger dig en utmärkt möjlighet att spåra din beställning genom att helt enkelt ange ditt spårningsnummer under fliken "Spåra min beställning". Du får kollinumret i din leveransbekräftelse till din e-post. 

  Om du av någon anledning måste avbryta din beställning kontakta oss omedelbart via länken "Kontakta oss". Vi behandlar beställningar så snabbt som möjligt så att avbokningar kan endast göra inom 60 minuter.

  Kontakta oss så hjälper vi dig att skjuta fram din faktura till du tagit emot din vara.

  Vi levererar normalt din vara inom 15-25 vardagar.

  För att slippa lagerhållningskostnader och därmed dra ner slutpriset för dig som kund skickar vi direkt från vårt produktionslager hem till dig. Nackdelen är att du får vänta lite längre på din vara, men fördelarna är stora besparingar och kvalitetssäkrade produkter!

  KÖnskar du att göra en retur efter du mottagit din vara kontaktar du kundtjänst via fliken "Kontakta oss".

  Returnera de nya, oöppnade varorna till oss inom 14 dagar efter leveransen.

  För produkter som värderas över 500kr bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst. Varje produkt du returnerar måste vara i samma skick som du fick den och i originalförpackningen.

  Allmänna Villkor:

  - Vi uppmuntrar kunderna att noggrant läsa vår returpolicy och att se till att alla artiklar är kvalificerade för retur för att undvika besvikelse.

  - Återbetalningar eller butikskredit kommer att utfärdas inom 30 dagar från det datum då vi mottar din retur på vår returadress. 

  - Du har 60 dagar från det datum då du mottog din beställning för att returnera dina varor för återbetalning eller butikskredit. Alla returer som inte görs inom detta fönster kommer att avvisas.

  - Vi ger en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod för alla prisvärda varor.

  - Vi tillhandahåller inte en returetikett eller betalar för returfrakt.

  - Föremålen måste vara i sitt helt nya, oanvända skick och i originalförpackningen för att vara berättigade till återbetalning.

  - Objekt som returneras till oss som inte är berättigade till återbetalning eller butikskredit kommer att kasseras eller skickas tillbaka till dig på din egen bekostnad.

  - Alla varor som köpts med ett presentkort eller butikskredit kan inte returneras. Presentkort som köpts och butikskredit utfärdad av oss kan inte bytas eller återbetalas.

  - Alla fraktkostnader och statliga skatter återbetalas inte.

  - Avbokningar accepteras endast för prisvärda varor, inom 60 minuter efter att en beställning har gjorts.

  - Villkoren för vår returpolicy gäller vid felkommunikation eller på annat sätt.

  Om du alls har några frågor angående vår returpolicy, vänligen kontakta oss direkt och en av våra kundsupport specialister hjälper inom 2-5 arbetsdagar.

  live_help

  Hittade du inte svaret?

  Vår kundtjänst hjälper dig gärna på knappen nedan.

  FRI FRAKT ÖVER 499kr

  Trygga betalningar med Klarna

  Över 100.000 nöjda kunder